Privacyverklaring


Privacyverklaring Zelfstandige Zorgverleners

Versie van 15 mei 2018.

Zeker online wilt u zich ook vrijelijk kunnen bewegen

Bedankt voor uw bezoek aan onze website Zelfstandigezorgverleners.nl waar we naar een zo groot mogelijke transparantie streven. Als u geïnteresseerd bent in ons aanbod, dan kunt u contact met ons opnemen. Daarbij kunt u online sporen en/of persoonlijke gegevens achterlaten.

Dat vraagt om bewust informeren en beveiligen

Als onderneming zijn wij verplicht u te informeren over de omgang met uw persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel, en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring. Deze dient beknopt, transparant, begrijpelijk en gemakkelijk toegankelijk te zijn. Aangezien wij dit ook in onze communicatie in al haar vormen trachten te zijn, is het logisch dat we dit ook in onze privacyverklaring nastreven.

Uw gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld

Uiteraard. Als u uw gegevens via het contactformulier achterlaat, gebruiken wij uw e-mailadres of telefoonnummer om contact met u op te nemen.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Doordat u de website bezoekt, een contactformulier invult, en/of gebruik maakt van het aanbod van Zelfstandige Zorgverleners, worden uw persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over uw activiteiten op de website.

Waarom worden die opgevraagd?

Om contact met u op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren (het aan kunnen bieden van zorgvragen). Wij gebruiken uw naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden en u te informeren over relevante, aan de zorgvraag gerelateerde zaken. Daarnaast hebben wij meer bijzondere persoonsgegevens nodig om te kunnen voldoen aan de wet. Uw gegevens inclusief alle informatie die u per mail deelt, worden  zorgvuldig opgeslagen. Uw gegevens worden tevens verwerkt om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Wat gebeurt er niet met uw gegevens?

Uw gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Worden uw gegevens met derden gedeeld?

Ja, uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:
– belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens
– websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren
– Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website
Buiten Google Analytics zijn met deze ‘verwerkers’  verwerkersovereenkomsten gesloten.

Wat gebeurt er terwijl u surft? Cookies

Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op uw computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van uw internetbrowser kun u zich afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als u alle cookies uitschakelt. Hoe u de cookies kunt uitschakelen vindt u op deze pagina Cookies Verwijderen van de Consumentenbond.

Technische en functionele cookies worden gebruikt om onze website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen.

Google Analytics

Daarmee wordt bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vindt u hun privacybeleid met meer informatie.

Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier. Het unieke klantgedeelte van het IP-adres hebben we geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet, en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics. Wij maken maar op een zeer minimale manier gebruik van Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier hebben wij geen invloed op.

Als u niet wilt dat Google Analytics uw gegevens gebruikt, kunt u zich hiervoor afmelden door gebruik te maken van een add-on voor uw webbrowser. Deze add-on kunt u hier vinden.

Uw gegevens zijn goed beveiligd

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus. Uw gegevens worden niet online opgeslagen (‘in the cloud’), onze computers zijn met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kunt u herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url.

Daarnaast wordt het gebruikte cms, met bijbehorende software, goed bijgehouden en is altijd up-to-date en beveiligd.

Hoe lang blijven uw gegevens bewaard?

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Concreet: zolang u via ons als bemiddelaar zorg verleent en bij ons ingeschreven wenst te staan. Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer zijn wij wettelijk verplicht onze administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Klopt er iets niet, wilt u uw gegevens inkijken of laten verwijderen?

Neem contact op en wij maken het voor u in orde, uiterlijk binnen twee werkdagen. Mocht u er aanleiding toe zien, dan kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Zelfstandige Zorgverleners, onderdeel van
Particuliere Thuiszorg Nederland

Wichard van Pontlaan 137
6824 GH Arnhem
Bel: 085-2011242
KvK: 55 683 479

Deel dit met je netwerk: